Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα του Φ.Σ.Ευβοίας

,Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ,που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας.

Στόχος της ήταν η αμιγώς επιστημονική επιμόρφωση των φαρμακοποιών και των άλλων επιστημόνων υγείας της ευρύτερης περιοχής ,εστιάζοντας στο θέμα της Ψωρίασης.

Οι ομιλητές ,καθήλωσαν το κοινό με τις ενδιαφέρουσες αναλύσεις τους ,παρέχοντας υψηλού επιπέδου γνώσεις σ όσους παρακολούθησαν την ημερίδα.  

Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΠΦΣ, κ. Απόστολος Βαλτάς,ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Α Αντιπρόεδρος του ΠΦΣ κ. Θανάσης Παπαθανάσης ,ο Β Αντιπρόεδρος κ. Σεραφείμ Ζήκας ,το μέλος του Δ.Σ κ. Γιάννης Δαγρές καθώς και μέλη πολλών Φαρμακευτικών Συλλόγων.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε για την προσφορά και τη συμβολή του στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των φαρμακοποιών ο καταξιωμένος συνάδελφος και συντοπίτης κ. Κλημεντίδης Διαμαντής.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας ευχαριστεί θερμά ,τους ομιλητές που συμμετείχαν στην ημερίδα: κ.Κακονίκο Κωνσταντίνο - ΦΣ Αττικής , κ.Κατσόγιαννη Ηλία-ΦΣ Αττικής , κ.Κλημεντίδη Διαμαντή -Κλινικός Φαρμακοποιός στην Ψυχιατρική Κλινική “Αγ. Αικατερίνη” (Θεσσαλονίκη) ,κ.Λύκο Κωνσταντίνο – ΦΣ Ευβοίας ,κ.Μπιρλιράκη Βασίλη -ΦΣ Μαγνησίας ,καθώς και όλους τους συναδέλφους που παραβρέθηκαν στην ημερίδα. 


efimeries

koinoniko-farmakeio