Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα του Φ.Σ.Ευβοίας

Κατηγορία: Ανακοινώσεις

,Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπαιδευτική ημερίδα  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ,που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας.

Στόχος της ήταν η αμιγώς επιστημονική επιμόρφωση των φαρμακοποιών και των άλλων επιστημόνων υγείας της ευρύτερης περιοχής ,εστιάζοντας στο θέμα της Ψωρίασης.

Οι ομιλητές ,καθήλωσαν το κοινό με τις ενδιαφέρουσες αναλύσεις τους ,παρέχοντας υψηλού επιπέδου γνώσεις σ όσους παρακολούθησαν την ημερίδα.  

Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία του ο πρόεδρος του ΠΦΣ, κ. Απόστολος Βαλτάς,ο οποίος ενημέρωσε τους συναδέλφους για τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου.

Παραβρέθηκαν επίσης ο Α Αντιπρόεδρος του ΠΦΣ κ. Θανάσης Παπαθανάσης ,ο Β Αντιπρόεδρος κ. Σεραφείμ Ζήκας ,το μέλος του Δ.Σ κ. Γιάννης Δαγρές καθώς και μέλη πολλών Φαρμακευτικών Συλλόγων.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε για την προσφορά και τη συμβολή του στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των φαρμακοποιών ο καταξιωμένος συνάδελφος και συντοπίτης κ. Κλημεντίδης Διαμαντής.

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας ευχαριστεί θερμά ,τους ομιλητές που συμμετείχαν στην ημερίδα: κ.Κακονίκο Κωνσταντίνο - ΦΣ Αττικής , κ.Κατσόγιαννη Ηλία-ΦΣ Αττικής , κ.Κλημεντίδη Διαμαντή -Κλινικός Φαρμακοποιός στην Ψυχιατρική Κλινική “Αγ. Αικατερίνη” (Θεσσαλονίκη) ,κ.Λύκο Κωνσταντίνο – ΦΣ Ευβοίας ,κ.Μπιρλιράκη Βασίλη -ΦΣ Μαγνησίας ,καθώς και όλους τους συναδέλφους που παραβρέθηκαν στην ημερίδα. 


Find Us on Facebook

Τα πιο δημοφιλή

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-Φάρμακα του Ν.1729

17 Ιουλ 2014 Ναρκωτικά Ν. 3459/2006

ΕΟΠΥΥ-ΚΜΕΣ

08 Αυγ 2014 Χρήσιμα Τηλέφωνα / Διευθύνσεις

Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας

22 Μάι 2014 Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας

Αντιτετανικός ορός και εμβολιασμός

09 Σεπ 2014 Επιστημονική Ενημέρωση

Γενικοί Κανόνες Συνταγογράφησης

13 Αυγ 2014 Κανόνες Συνταγογράφησης - Συμμετοχές Φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ ΧΑΛΚΙΔΑ-Πρώην ΟΠΑΔ

12 Αυγ 2014 Χρήσιμα Τηλέφωνα / Διευθύνσεις