Οδηγίες ΕΟΠΥΥ για το νέο eΔΑΠΥ και επικοινωνία για προβλήματα

Κατηγορία: Ανακοινώσεις

 

Σας ενημερώνουμε, ότι η νέα εφαρμογή eΔΑΠΥ Παροχών, που αφορά υποβολές

δαπανών συμβεβλημένων παρόχων και Φαρμακείων, για Υγειονομικό Υλικό,

Θεραπευτικά Μέσα και Σκευάσματα Ειδικής Διατροφής, σήμερα έχει τεθεί σε παραγωγική λειτουργία (www.eopyy.gov.gr > Εφαρμογές > eΔΑΠΥ

Παροχών). Στην ίδια ενότητα έχουν αναρτηθεί και οι αντίστοιχες οδηγίες χρήσης της εφαρμογής.

 

Τα Φαρμακεία, θα έχουν δυνατότητα σύνδεσης στη νέα εφαρμογή, με τους κωδικούς, που ήδη διαθέτουν, από την πιστοποίηση τους, για την εφαρμογή eΔΑΠΥ Διαβητολογικού Υλικού (www.eopyy.gov.gr > Εφαρμογές > Πιστοποίηση Φαρμακείων). Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών, τα Φαρμακεία, θα πραγματοποιούν νέα Εγγραφή στην εφαρμογή Πιστοποίηση Φαρμακείων, δηλώνοντας νέο κωδικό χρήστη, διαφορετικό από τον προηγούμενο.

 

Τα νέα Φαρμακεία, τα οποία δεν διέθεταν, μέχρι σήμερα, κωδικούς eΔΑΠΥ, δύνανται να πραγματοποιήσουν Εγγραφή στην εφαρμογή Πιστοποίησης Φαρμακείων (www.eopyy.gov.gr > Εφαρμογές > Πιστοποίηση Φαρμακείων).

 

Οι λοιποί Πάροχοι, θα έχουν δυνατότητα σύνδεσης στη νέα εφαρμογή, με τους κωδικούς, που ήδη διαθέτουν από την πιστοποίηση τους, για την εφαρμογή eΔΑΠΥ Υλικών (www.eopyy.gov.gr > Εφαρμογές > Πιστοποίηση Προμηθευτών Υλικών). Σε περίπτωση απώλειας των κωδικών, οι Πάροχοι θα πραγματοποιούν «Επανεγγραφή» στην εφαρμογή Πιστοποίηση Προμηθευτών Υλικών, δηλώνοντας νέο κωδικό χρήστη, διαφορετικό από τον προηγούμενο.

 

Οι Πάροχοι, οι οποίοι δεν διέθεταν, μέχρι σήμερα, κωδικούς eΔΑΠΥ και οι νέοι Πάροχοι, δύνανται να πραγματοποιήσουν «Εγγραφή» στην εφαρμογή Πιστοποίηση Προμηθευτών Υλικών (www.eopyy.gov.gr > Εφαρμογές > Πιστοποίηση Προμηθευτών Υλικών), ακολουθώντας της οδηγίες χρήσης της εφαρμογής, για την Παραλαβή και Ενεργοποίηση κλειδαρίθμου.

 

Για οποιοδήποτε τεχνικό θέμα, σχετικά με την εφαρμογή και την πιστοποίηση, θα απευθύνεστε στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Για θέματα διαδικασιών και συμβάσεων, θα απευθύνεστε στις αρμόδιες Διευθύνσεις Φαρμάκου, Παροχών και Συμβάσεων.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΟΠΥΥ

 

Οδηγίες χρήσης νέου εΔΑΠΥ δείτε το έγγραφο:


Find Us on Facebook

Τα πιο δημοφιλή

ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ-Φάρμακα του Ν.1729

17 Ιουλ 2014 Ναρκωτικά Ν. 3459/2006

ΕΟΠΥΥ-ΚΜΕΣ

08 Αυγ 2014 Χρήσιμα Τηλέφωνα / Διευθύνσεις

Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας

22 Μάι 2014 Φαρμακευτικός Σύλλογος Ευβοίας

Αντιτετανικός ορός και εμβολιασμός

09 Σεπ 2014 Επιστημονική Ενημέρωση

Γενικοί Κανόνες Συνταγογράφησης

13 Αυγ 2014 Κανόνες Συνταγογράφησης - Συμμετοχές Φαρμάκων

ΕΟΠΥΥ ΧΑΛΚΙΔΑ-Πρώην ΟΠΑΔ

12 Αυγ 2014 Χρήσιμα Τηλέφωνα / Διευθύνσεις