Πρόγραμμα Διημερίδας στην Στενή Διρφύων(25-26 Απριλίου)

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΥΒΟΙΑΣ
Χαλκίδα 15/04/15

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
(Προς τα μέλη του φαρμακευτικού συλλόγου Ευβοίας)
'Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ο Φ.Σ.Ε. διοργανώνει διημερίδα στις 25 και 26 Απριλίου στην Στενή Διρφύων. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης αναλύεται ως εξής:
Α) Σάββατο απόγευμα, 6.00μμ.
Ο εκλεκτός συνάδελφος και συντοπίτης μας καθηγητής της έδρας της φαρμακευτικής τεχνολογίας του Ε.Κ.Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Κώστας Δεμέτζος, θα απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.
Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τους επίσης εκλεκτούς συναδέλφους
κ. Μανώλη Μιττάκη, διευθυντή επικοινωνίας της φαρμακευτικής εταιρίας Boehringer Ingelheim Hellas AE, τέως αντιπρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Εθνοφαρμακολογίας με θέμα, εισαγωγή στην εθνοφαρμακολογία (σύγχρονα φάρμακα φυσικής προέλευσης) και
την κ. Σοφία Τσαλουχίδου ερευνήτρια νευροψυχιατρικής κλινικής φυτοθεραπείας, του Πανεπιστημίου LUDES της Ελβετίας και της ACADEMY NUTRITIONAL MEDICINE του Λονδίνου με θέμα, Εγκέφαλος, Διατροφή και Ευεξία (η έρευνα στο πλευρό της διάγνωσης και της θεραπευτικής).
Μετά το τέλος των ομιλιών, περί την 9.00μμ., θα δειπνήσουμε στην γειτονική ταβέρνα 'ΚΙΣΣΟΣ'.
Β) Κυριακή πρωϊ, 10,00πμ.
Συνάθροιση στον περίβολο της ταβέρνας 'Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ', από όπου θα επιβιβαστούμε σε λεωφορείο, που θα μας μεταφέρει στην αφετηρία του μονοπατιού (διασταύρωση του κεντρικού δρόμου προς Στρόπωνες και του αγροτικού προς ξεροβούνι).
Η περιήγηση στο μονοπάτι, όπου θα μας ξεναγήσει ο συνάδελφος κ.Γιώργος Μανούσος, θα ξεκινήσει στις 10,30πμ. και υπολογίζεται να διαρκέσει 1,5 με 2 ώρες, στην διάρκεια των οποίων θα δούμε από κοντά φυτά εθνοφαρμακολογικού ενδιαφέροντος.
Μετά το τέλος της διαδρομής θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο για να επιστρέψουμε στην ταβέρνα 'Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ', όπου θα γευματίσουμε.
Σας ενημερώνουμε, ότι πρέπει απαραίτητα να φοράτε μπότες, κατά την διαδρομή (όχι 'σπορτέξ' και μάλιστα χαμηλά) και όσοι έχουν κάποιο βαθμό φωτοευαισθησίας να είναι εφοδιασμένοι με κατάλληλο αντηλιακό και γυαλιά ηλίου. Στην διαδρομή, που είναι μέτριας δυσκολίας, θα συναντήσουμε αρκετά ρυάκια που θα πρέπει να διασχίσουμε όπως πιθανόν και κάποια σημεία με λάσπες. Είναι όμως αρκετά ευχάριστη.
Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα, 2221024702 (Σ.Καρλατήρας) ή 2221027265 (Γ.Μανούσος), για να δηλώσουν συμμετοχή και να πληροφορηθούν, για τα έξοδα συμμετοχής αναλυτικά.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,


Ο πρόεδρος του Φ.Σ.Ε.


Στράτος Καρλατήρας.


efimeries

koinoniko-farmakeio